ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
+30 2310 277 454
0Item(s)
0 Ειδη Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο) Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο)
  • Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο) Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο)
  • Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο) Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο)

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Η διαφοροποίηση οφείλεται σε ξαφνικές αλλαγές από τον κατασκευαστή.

Fidget Spinner Led Αγχολυτικό Παιχνίδι (Κόκκινο)

Γρήγορη Επισκόπηση

Η νέα μόδα τον τελευταίο καιρό ακούει στο όνομα Fidget Spinner. Αυτό το μοναδικό γκατζετάκι έχει κατακλύσει τα Social Media σε σημείο να θεωρείται μια νέα μορφή Selfie! στα Ελληνικά η μετάφραση του είναι "νευρικός στρόβιλος"
7,90 €

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Κωδικός: 004132957000000000030000

Κωδ. Παραγγελίας: 20619

Λεπτομέρειες

Η νέα μόδα τον τελευταίο καιρό ακούει στο όνομα Fidget Spinner. Αυτό το μοναδικό γκατζετάκι έχει κατακλύσει τα Social Media σε σημείο να θεωρείται μια νέα μορφή Selfie! στα Ελληνικά η μετάφραση του είναι "νευρικός στρόβιλος" και πρόκειται για ένα απλό και οικονομικό γκατζετάκι που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!

fidget spinner

Εντυπωσίασε τους φίλους σου με το νέο εθιστικό γκατζετάκι όπου η αντοχή του στην ταχύτητα περιστροφής ξεπερνά τα 2 λεπτά! Ένα ασυνήθιστο παιχνίδι για το χέρι και κυρίως για τα δάχτυλα, εξασκεί μυαλό και πνεύμα!!Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό που δεν σπάει,είναι το τέλειο Gadget κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους!! Είναι το ιδανικό αγχολυτικό παιχνίδι, που βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και την χαλάρωση των νεύρων.

Η απήχηση του fidget spinner εκτοξεύτηκε γιατί είναι εθιστικό: Πολλοί μιλούν θετικά για την αίσθηση που προκαλεί να κρατούν έναν κινούμενο έλικα, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν για χαλάρωση της νευρικότητας τους. Η χρήση του πχ υποκαθιστά το να τρώει κάποιος τα νύχια του ή να παίζει με τα μαλλιά του. Εξίσου σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του αποτελεί η απλή λογική του ως παιχνίδι.


Τι κόλπα μπορούν να κάνουν τα παιδιά με το Fidget Spinner;

Ενώ το Fidget Spinner γυρίζει, προσπαθούν να το ισορροπήσουν πάνω στα δάχτυλα τους, στο μέτωπό τους, ακόμα και στη μύτη τους. Βάζουν πολλά το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας πύργους με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ.

Οι πιο "τολμηροί" όμως δεν μένουν σε αυτά... Αλλάζουν δάχτυλα ενώ το Fidget Spiner περιστρέφεται, το πετάνε από το ένα χέρι στο άλλο, το περιστρέφουν ακόμη και γύρω από τον εαυτό τους. Η φαντασία τους κα ιη εφευρετικότητά τους σε νέες κινήσεις και τρόπους περιστροφής μας αφήνουν συχνά με ανοιχτό το στόμα!

Δείτε μερικά κόλπα και κινήσεις στο παρακάτω βίντεο



Η ιστορία του Fidget Spinner

Το 1993 η Αμερικανίδα Χημικός - Μηχανικός Catherine Hettinger βρέθηκε στο Ισραήλ και κατά τη διαμονή της εκεί, συναντούσε συχνά μικρά παιδιά που πετούσαν πέτρες (συνήθως σε αστυνομικούς). Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, εμπνεύστηκε ένα “ειρηνικό” παιχνίδι ρίψης ή εκτόξευσης, το οποίο θα εκτόνωνε την ενέργεια των παιδιών. Η ανάγκη της να μπορεί να παίζει με την κόρη της την οδήγησε στην δημιουργία αυτού του παιχνιδιού!Καταχώρησε έτσι την πατέντα του «παιχνιδιού που στριφογυρίζει».Το Fidget Spinner ωστόσο έγινε πραγματικότητα λίγα χρόνια μετά.


Fidget Spinner Phonehouse

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 6x6x1.2cm
  • Υλικό: Πλαστικό
  • Βάρος: 50gr

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδ. Προμηθευτή Όχι
Κατασκευαστής MyMobi
Χρώμα Κόκκινο
Τυπος Spinner
Υλικο Πλαστικό
Ακτινες 3